“De wijnvrienden van het Oude Dorp” is een club wijnliefhebbers die samen komen bij door ons georganiseerde wijn activiteiten. Deze avonden zijn altijd leerzaam, uniek en bijzonder gezellig!

Binnen het lidmaatschap zijn er 3 activiteiten: de themaproeverij, de proefavond en de blindproefavond. Daarnaast mogen de wijnvrienden gratis naar onze Najaarsproeverij (27 & 28 Oktober) en kopen zij wijn per doos met extra korting: 10 %.

Datum 1e activiteit, de Themaproeverij: Vrijdag 28 September
Locatie: Wijnkelder van Dort Tijd: 18.30 – 20.30 uur

Op deze avond hebben wij wijnen geselecteerd binnen het thema, die we proeven. Het is een inloopproeverij waarbij zelf de wijnen ingeschonken worden. Meestal proeven wij zo’n 15 wijnen. De wijnen worden begeleid met een proeflijst, achtergrond info, beeldmateriaal en smakelijke hapjes. Hartstikke leerzaam!

De proefavond is een wijnavond in onze wijnkelder die langer duurt. Er is weer een thema waarbinnen de wijnen geselecteerd worden. Elke wijn wordt geserveerd en uitgelegd aan tafel. Er worden ook hapjes geserveerd. Echt een avond uit. Planning jan/feb 2019.

De Blindproefavond is een avond waarbij wij de wijnen blind proeven. Een fantastische manier om echt neutraal naar de wijn te kijken! Aan de hand van leuke opdrachten wordt de wijn achterhaalt. Altijd erg boeiend! Uiteraard met hapjes. Planning april/juni 2019.

Prijs lidmaatschap 2018/2019: € 59,50 pp.
Opgeven:m.vandort@vandort-wijnspecialist.nl  of in de winkel.