Het is een heel anders jaar geworden dan we dachten. En ook met de Feestdagen zal het niet hetzelfde zijn. Ook in onze winkel is het anders, met beperkte mensen binnen en mondkapjes. Daarom willen wij jullie verzoeken om de aankopen voor de Feestdagen eerder te doen dan normaal of gewoon lekker thuis te laten bezorgen. Bijvoorbeeld wijnen uit het nieuwe magazine. Zie hier: Magazine, blader deze rustig door. Er staan leuke en interessante wijnen in voor de Feestdagen. Ook vind je er geschenken.

Wil je hem per post, geef ons dat door dan bezorgen wij deze. Hier is ook een Bestellijst die bij het magazine hoort. Wil je iets bestellen uit het Magazine, vul dit dan makkelijk op de bestellijst in en stuur hem per foto bvb aan ons door via email of whatsapp. Dan gaan wij voor jou aan de slag!

Inspiratie voor kado’s vind je hier. Deze pagina wordt continue aangevuld met nieuwe geschenken. Zelf jouw geschenk samenstellen kan uiteraard ook, en horen wij graag. Op ons instagram en Facebook account worden ook geregeld foto’s van kado’s ter inspiratie geplaatst.

Dank voor jullie bezoek op deze pagina en interesse in onze producten. Wij staan jullie graag bij in deze Feestmaand!

Hieronder nog wat voorbeelden die te vinden zijn op de geschenkenpagina in onze webshop.